Hayal gücünün ötesinde bir mucize… Sanki uçuk bir fantastik film gibi; ama %100 gerçek. İnsan hücreleri, bakteriler veya başka hücreler demir ve silisyum gibi bol bulunan bir elementi alıyor, altın ve renyum gibi az bulunan bir elemente dönüştürebiliyor.


Kervran adında bir bilim adamı çocukluğunda dişi tavukların çok az kalsiyum almalarına rağmen yumurtalarda çok fazla kalsiyum kullandığını fark etti. Sonra Fas’ta fosfat madencilerinin ter örneklerini inceledi. Sıcak ortamdaki terle o kadar çok potasyum atıyorlardı ki attıkları kadarını tüketmeleri takdirinde potasyum zehirlenmesinden öleceklerdi. Bir Magnezyum ve Oksijen atomunun birleşimi veya bir Hidrojen ve Potasyum atomunun birleşimi bir Kalsiyum atomu yapıyordu ve tersi de doğruydu. Tabii Kervran’ın bilime katkıları kesinlikle reddedildi ve kendisi de unutturuldu. Nedenini söyleyeyim: Günümüzde insülin üretmek için genetiği değiştirilmiş bakterilerden yararlanıyoruz. Aynı yöntemle bırakın yer kabuğunda, gök taşlarında bile nadir bulunan elementleri sentezlemek için aynı yöntemi kullanabiliriz. Radyoaktif atıkların içinde yaşayan bakteriler bile mevcut. Altının değerinin kalıcı bir şekilde düşmesinin üst sınıflar için kabustan başka bir şey olmadığını bilmek zor değil. Bunu daha birkaç yüzyıl önce tahmin eden kralların Simyayı yasakladığı örnekler mevcuttur. Bir miktar genetik mühendisliği istiyor ama büyük çaplı kurumlar veya kişiler için zor değil bence. Birilerinin hali hazırda bu yöntemle ve diğer yöntemlerle gizli altın rezervleri üretiyor olduğunu düşünüyorum. Çin ve İsrail gibi ülkelerin böyle bir şeyi gözden kaçırmasını imkansız buluyorum. Bu kadar basit ve etkili bir yöntemin unutulduğuna ve gözden kaçtığına kesinlikle inanmıyorum. Kendilerine her şey serbest ama biz sıradan insanlara yasak. GDO ile bizi zehirleyeceklerine bizi refaha kavuştursunlar.


Yepyeni bir çağın şafağı engellenmeye çalışılıyor. Elit olmamak bizim suçumuz mu? Neden onların her şeye hakkı varken bizim yok? Kaybedecek neyimiz var? Ama onların çok şeyi var. Onlar sadece 3-5 kişi, biz ise insanlığın geri kalan istisnasız tamamıyız. Ne bekliyoruz?

1 cevap
  1. Rubisticus
    Rubisticus says:

    “Onlar sadece 3-5 kişi, biz ise insanlığın geri kalan istisnasız tamamıyız. Ne bekliyoruz?”
    Güvenli saydığımız minik bölgelerimizi kaybetmemek için stand-by pozisyonu tercih ediyoruz.

    Cevapla

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir