Özellikle Buzul Çağında olup bitenlerle ilgili söylemedikleri ve dünya kamuoyunun bilmesini istemedikleri birçok şey var gibi duruyor. Mesela nerdeyse hiç yakın akrabası kalmamış olan Gürcüce ve Baskça birbirine nispeten daha yakın, ama Gürcüce, Arabcaya yakın iken Baskça ise Çinceye yakın. Bir Kreolizasyon olmuş; ve bu muhtemelen de Buzul çağı bitmeden gerçekleşmiş! Bir başka ilginç durum ise Hint-Avrupa ve Ural-Altay dillerinin ortak atası olan dile nispeten daha yakın diller beyaz ırk tarafından konuşuluyor; ama Ural-Altay dillerinde pek çok sarı ırka mensub halk var. Muhtemelen sarı ırka mensub bir halk ortak ata olan dile asimile oldu ama ırksal olarak da bu dilin orjinal sahipleri asimile oldu; ondan sonra Hint-Avrupa konuşan bir kavim, Beyaz ırktan başka bir kavmi dilsel olarak asimile etti ama ırksal olarak asimile olanlar kendileri oldu.

Sandığımızdan çok daha zengin bir tarihle karşı karşıya olabiliriz! İndüs yazısı, Linear A ve Quipu sistemi gibisinden çözmek istemedikleri sistemler var! Ayrıca Sümer ve Mısır yazılarından öncesini de kesinlikle kabul etmiyorlar! Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Sümer ve Mısır kayıtlarından öncesi deyim yerindeyse bir kara delik ve bilmemizi asla istemeyecekleri pek çok şeyle karşılaşırsak şaşırmayalım!

Karbon 14 tarihleme diye birşeyin adını en azından haberlerde veya belgesellerde duymuşsunuzdur. Yarı ömrü 5730 yıl olan bu izotopun milyonlarca yıla tarihlenen örneklerde asla olmaması gerekir ama bir şekilde var olduğu tesbit ediliyor! 1980 yılında patlayan St Helens dağından alınan örneklerin tarihlemede yüzbinlerce yıllık olduğu sonucunu çıkarttığını peki nasıl açıklarsınız?

Gary McKinnon adlı bir Hacker daha 2002 yılında gizli uzay misyonlarını ifşa etmişti! Sözde çevre koruma adı altında Antarktika’da dahi arkeolojik kazı yaptırmıyorlar; Ay ve Mars’ta insan kalıntılarıyla karşılaşırsak ne olacak peki? Ortodoks Bilim fosilleşti! Ortodoks Bilim hantallaştı! Vatandaş bilimine karşı korkunç bir düşmanlık sergiliyorlar; çünkü Global Plütokrasi, kendisinin iyiliği için bilimi ve herşeyi tekelinde tutmak zorunda! Ama burada kaybeden Global Plütokrasinin sahipleri haricinde can taşıyan herşeydir!

Sofistike laboratuarları denetleme imkanımız var mı? Ya onların gizli belgelerini ve gizli dosyalarını? Hem Climategate, hem de Denialgate ifşa oldu; ama belki daha yüz milyon katı facia ve skandal, kapalı kapıların ardında ifşa olmayı bekliyor! Dünya ekonomisi günümüzde yaklaşık 100 trilyon dolar; ve ne kadarı sizce bunlara bağımlıdır? Belki en azından bazıları tıpkı 1968 yılındaki Maymunlar Cehennemi filmindeki Dr. Zaius gibisinden koruma amaçlı yapıyor; ama niyeti gerçekten kötü olan bir sürüsü de emin olun vardır!

Bana kalırsa uzaylılar bizi ziyaret etmedi; ama biz daha önce uzaya gittik! Uzay seferleri yaptık! Ama sonra bir kaos oldu ve teknolojik birikimimizi kaybettik! Belki bir kere değil defalarca oldu bu! Hint destanları ve Sümer mitolojisi gibisinden şeyler sanmamızı istediklerinden çok daha fazlasını barındırıyor olabilir! Belki uzayda o zamandan kalma hala yaşayabilmeyi başarabilmiş insanlar bulacağız! En azından bazı yerlerde insan kalıntıları ile karşılaşacağız bana sorarsanız! Belki çoktan buldular; ama bilmemizi kesinlikle istemiyorlar.

Düşünün sorgulayın! Kim kaybetsin kim kazansın? Karar sizin; seçim sizin!

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir